• Vragen? 06-123 61 868
 • Locatie Almere & Scheemda
 • Cursus inplannen

  Cursus inplannen

  juli 2021
  ma di wo do vr za zo
  2829301234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930311

Voorwaarden

 Artikel 1

In deze regeling wordt verstaan onder:

BHV-Almere-Scheemda: de firma BHV-Almere-Scheemda, geregistreerd als onderneming bij de KvK onder nummer 58117954.

Directie: de directeur van BHV-Almere-Scheemda.

Instructeur: degene die voor BHV-Almere-Scheemda de opleiding verzorgt.

Opleidingslocatie: de locatie waar de opleiding van BHV-Almere-Scheemda wordt verzorgd.

Deelnemer: degene die deelneemt aan de opleiding. Indien de deelnemer zelf opdrachtgever (particulier) is, is de deelnemer zelf verantwoordelijk voor de betalingen.

Opdrachtgever: de directie, of diens vertegenwoordiger, van de organisatie die de deelnemer aanmeldt en verantwoordelijk is voor de betalingen.

Aanmeldingsformulier: het webformulier dat online door ons is ontworpen via formdesk en door de opdrachtgever is ingevuld en naar ons is verzonden.

Aanmelding: het opgeven van één of meerdere deelnemers voor een opleiding of nascholing.

Opleiding: cursus, opleiding, incompany opleiding, nascholing, herhaling, hercertificering.

Artikel 2

Aanmeldingen verlopen via het aanmeldingsformulier op onze internetsite. Het aanmeldingsformulier dient door de opdrachtgever te worden ingevuld en aan ons te worden verzonden. Een aanmelding via één van onze internetsites impliceert akkoordverklaring met het opleidingsreglement. Een aanmelding is definitief en kan niet worden geannuleerd.

Artikel 3

De betalingstermijn is 14 dagen. Als de cursus plaats vindt binnen deze 14 dagen, dient de factuur uiterlijk 2 werkdagen voor de cursus betaald te zijn en door BHV-Almere-Scheemda te zijn ontvangen. Restitutie van factuurbedragen, om welke reden dan ook, vindt niet plaats. Bij incompany rekenen wij buiten Scheemda een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km. per instructeur. En eventuele parkeerkosten. Voor het doorvoeren van wijzigingen achteraf, zoals ordernummer, kostenplaats, tenaamstelling e.d. dan wel het per post verzenden van de factuur wordt € 50,- administratiekosten berekend. Op de betaling van een factuur is het ‘Besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten’ van toepassing.

Artikel 4

Het niet aanwezig zijn van een deelnemer tijdens een opleiding ontheft de opdrachtgever niet van betalingen.

Artikel 5

Het is niet toegestaan om deelnemers te verplaatsen naar een volgende opleiding, tenzij het aantal beschikbare deelnemersplaatsen zou worden overschreden, dit ter beoordeling aan BHV-Almere-Scheemda.

Artikel 6

Mutaties in de deelnemersnamen zijn uitsluitend, schriftelijk toegestaan tot 1 week vóór aanvang van de opleiding.

Artikel 7

Voor een incompany opleiding worden minimaal 8 deelnemers per groep in rekening gebracht. De datum van de incompany opleiding wordt in onderling overleg vastgesteld en kan daarna niet meer door de opdrachtgever worden gewijzigd. Het maximaal aantal deelnemers aan een company opleiding bedraagt 16 personen per groep.

Artikel 8

Voor een incompany opleiding zorgt de opdrachtgever voor een voldoende grote en schone ruimte om te kunnen oefenen. Verder moeten wij een slanghaspel kunnen gebruiken en is een buitenruimte nodig voor de brandoefeningen. De opdrachtgever zorgt voor koffie/thee en catering.

Artikel 9

Op het grondgebied van de opleidingslocatie dient men de daar geldende instructies en regelingen op te volgen. Indien de deelnemer de opleiding verstoort of algemeen geldende fatsoensnormen overschrijdt, dit ter beoordeling aan de instructeur, wordt de deelnemer per direct uitgesloten van deelname aan alle opleidingen van BHV-Almere-Scheemda. Dit ontheft de opdrachtgever niet van betalingen.

Artikel 10

Iedere deelnemer dient zich bij aanvang van de opleiding te kunnen legitimeren.

Artikel 11

Gedurende de lessen is het niet toegestaan te roken en/of alcoholhoudende dranken te drinken. Het is niet toegestaan onder invloed van drank of andere middelen op de opleiding te verschijnen.

Artikel 12

Bij minder dan 4 deelnemers behoudt BHV-Almere-Scheemda zich het recht voor de opleiding geen doorgang te laten vinden.

Artikel 13

BHV-Almere-Scheemda is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, vermissing of enig ander nadeel, opgelopen door de deelnemer of diens bezittingen.

Artikel 14

BHV-Almere-Scheemda is niet aansprakelijk voor het ontstaan van enige schade ten gevolge van het uitvoeren van handelingen door de deelnemer bij diens optreden in geval van een calamiteit/incident of bij het verlenen van hulp aan een slachtoffer. Het deelnemen aan een opleiding en examen gebeurt volledig op eigen risico van de deelnemer / examenkandidaat.

Artikel 15

BHV-Almere-Scheemda is niet aansprakelijk voor de aanmelding en uitslag voor een examen of TTT bij NIBHV.

Artikel 16

De door de opdrachtgever verstrekte emailadressen mogen door BHV-Almere-Scheemda gebruikt worden voor administratieve, informatieve en promotionele doeleinden.

Artikel 17

Bij gevallen waarin deze regelgeving niet voorziet en bij geschillen betreffende de uitleg van deze regelgeving, beslist de directie van BHV-Almere-Scheemda. Het besluit van de directie van BHV-Almere-Scheemda is bindend.